неділя, 02 серпня 2020 10:34

Де і коли прощатимуться з легендарним комбатом "Червнем"

Де і коли прощатимуться з легендарним комбатом "Червнем"
1 серпня пішов із життя легендарний командир добровольчих підрозділів у війні з Росією на Донбасі Андрій Гергерт. Фото: facebook.com/aratta.uda

Заступника командувача Української добровольчої армії 42-річного Андрія Гергета "Червня" поховають у понеділок, 3 липня у Львові.

Сьогодні, 2 серпня, о 15.00 відбудеться зустріч воїна і парастас у Будинку воїна, що на вул. Короленка, 1а, повідомили у міській раді Львова. Там попрощатися з воїном можна буде протягом дня та вночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У комбата Української добровольчої армії Друга "Червня" виявили рак

Чин похорону та прощання розпочнуться завтра об 11.00 у Гарнізонному храмі св. Ап Петра та Павла, що на вул. Театральній, 11.

Поховають Андрія Гергета на Личаківському кладовищі.

Про смерть легендарного командира добровольчих підрозділів у війні з Росією на Донбасі, командира підрозділів "Правого сектору", а нині УДА Андрія Гергерта "Червня" стало відомо 1 серпня. Довгий час комбат боровся із раком шлунку, проходив лікування в тому числі і за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Де і коли прощатимуться з легендарним комбатом "Червнем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі