четвер, 17 січня 2008 10:55

Де і коли голлівудські знаменитості втрачали невинність (ФОТО)
11

У Голлівуді вийшла нова книга "Де нудисти зберігають свої хусточки?" автора Мітчела Сімонса. У ній йдеться, зокрема, про те, коли знамениті чоловіки втратили свою невинність. З"ясовується, що багато хто з них був страшенно юним, отримуючи перший сексуальний досвід.

Так, голлівудський серцеїд Клінт Іствуд, якому цього року виповнюється вже 78 років, стверджує, що він розлучився з невинністю, будучи в гостях у сусідки у віці 14 років.

У тому ж віці, згідно книги Сімонса, втратив невинність і актор Девід Духовни.

... І улюбленець жінок і колишній чоловік Демі Мур, Брюс Уілліс. Він розповів, що це трапилося, коли він працював посильним в готелі Holiday Inn. И першою його дівчиною була красуня з пральні готелю.

Джоні Деппу було всього 13.

Також, як і легенді року, Джону Бон Джові.

А сер Шон Коннері і зовсім позбувся невинності в 8 років, правда не пам"ятає з ким. Втім, і це ще не рекорд.

Легендарного коміка Річарда Пріора, нині покійного, за його власним зізнанням, спокусила семирічна дівчинка, коли самому Річарду було. п"ять років ! Згодом, він був одружений сім разів на п"яти різних жінках. Ймовірно, ці цифри стали для коміка фатальними.

Актора Рівера Фенікса мучить депресія і проблеми з наркотиками. А все тому, натякнув він в одному з своїх інтерв"ю, що в дитинстві ним "сексуально зловживали". Його батьки належали до релігійної секти "Діти Бога", і йому довелося вступити в сексуальний зв"язок в шокуючи ранньому віці - в 4 роки !

На цьому фоні розпусник Чарлі Шин.

Стінг.

І один з найсексуальніших акторів сучасності, Меттью Макконахі, який "розв"язав" у віці 15 років, здаються просто безневинними немовлятами.


ТОРnews.
Зараз ви читаєте новину «Де і коли голлівудські знаменитості втрачали невинність (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі