четвер, 15 листопада 2018 13:36

"Де б ти не був – вшануй!" - зняли відео до роковин Голодомору

 

Інститут національної пам'яті опублікував відео із закликом 24 листопада о 16:00 вшанувати пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років.

"Де б ти не був – вшануй!". У кремлівській в'язниці, шкільному класі, у лікарняній палаті, на футбольному полі, у майстерні взуття чи за кермом автівки - вшануй пам'ять убитих Голодомором.

Це перше відео із серії, яке розроблене спеціально до 85 роковин Голодомору. Усі ці ролики об'єднує символічне гасло "Ми пам'ятаємо! Ми сильні!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили гасло та програму Дня пам'яті жертв Голодомору

24 листопада в Україні жалобний день, коли вшановуватиметься пам'ять жертв Голодомору. Цього дня телерадіоорганізації усіх форм власності вносять зміни до сіток мовлення програм і передач, утримуються від трансляції розважального контенту та нагадують про День пам'яті жертв Голодомору.

Український інститут національної пам'яті закликає медіа розмістити символ пам'яті – свічку або знак Голодомору – в ефірах, на сайтах та на шпальтах видань.

Завантажити соціальну рекламу до 85 роковин, розроблену Українським інститутом національної пам'яті, можна за посиланнями: для друку і для соціальних мереж.

Цей відеоролик знятий Young&Hungry Production за підтримки Міністерства інформаційної політики та за участі Українського інституту національної пам'яті та Центру досліджень визвольного руху.

До 85 роковин Голодомору на Харківщині презентують другу книгу "Національна книга пам'яті жертв 1932-1933 років в Україні. Харківська область" і відкриють музей Голодомору.

Зараз ви читаєте новину «"Де б ти не був – вшануй!" - зняли відео до роковин Голодомору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі