четвер, 13 листопада 2008 14:36

Дарину Донцову висунули в число рекордсменів

У Книгу рекордів Росії (аналог Книги рекордів Гіннесу) подана заявка від письменниці Дарини Донцової, повідомляє "Інтерфакс" в четвер, 13 листопада, з посиланням на головного редактора книги.

За словами редактора, заявку подало видавництво, яке представляє письменницю. Дарина Донцова заявила про себе як найплодовитіший автор детективів - 100 творів, написаних за 10 років.

У редакцію Книги рекордів Росії також поступили заявки від цілого ряду інших претендентів. Наприклад, рекордсмен по гирьовому спорту в екстремальних умовах Анатолій Єжов збирається встановити новий рекорд, виконавши велике число різного виду вправ з гирями на вершині вулкана Нгора-Нгора в Африці. Крім того, свій рекорд захотіла зафіксувати людина, у якої в 72 роки почали рости нові зуби. Є заявник з Росії з найдовшим язиком - 9 сантиметрів.

За словами співбесідника агентства, після ухвалення заявки вона піддається попередній експертизі: або безкоштовно (в порядку загальної черги), або в позачерговому порядку, але вже за 60 євро.

Зараз ви читаєте новину «Дарину Донцову висунули в число рекордсменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі