четвер, 11 вересня 2008 13:52

ДАІ оголошує війну "крутим" водіям

ДАІ оголошує війну "крутим" водіям

За останній місяць співробітниками київської ДАІ вилучено у водіїв майже 350 різноманітних перепусток і посвідчень, які в тій чи іншій формі натякали інспектору про те, що їх власників краще не чіпати.

Як повідомив перший заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України – начальник столичної Державтоінспекції Анатолій Сіренко на сьогоднішній день для автовласників не передбачено жодних документів, які містять прохання до працівників міліції про надання безперешкодного проїзду. Тому наявність подібних перепусток буде розцінюватися як правопорушення, а до їх власників прийматимуться заходи реагування згідно Закону.

Також А. Сіренко повідомив, що його підрозділом постійно проводиться робота по виявленню порушень використання спеціальних звукових та світлових сигналів, так званих проблискових маячків. Як відомо їх використання передбачено лише на машинах спеціального призначення.

За інформацією, отриманою від столичної ДАІ, під час останньої операції "Маячок", що проводилася у серпні, було виявлено більше 30 фактів незаконного обладнання автомобілів спецсигналами. Окрім адміністративних санкцій, водієві у таких випадках загрожує заборона експлуатації транспортного засобу до усунення факту правопорушення, а саме демонтажу незаконно встановленного спецобладнання, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «ДАІ оголошує війну "крутим" водіям ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі