четвер, 28 серпня 2008 18:14

Дах онкодиспансеру обіцяють відремонтувати за півтора місяці

Під дірою даху старого крила Чернігівського обласного онкологічного диспансеру були приміщення лабораторій і кабінетів. Нині їх перемістили. Одну лабораторію — на п"ятий поверх нового крила. Інша тимчасово переїхала до обласного патологоанатомічного бюро.

26 червня о 13.00 дві плити даху на прибудові онкодиспансеру впали на горище. Ще дві зависли. Працівники почули стукіт і відчули поштовх. Коли піднялися на горище, побачили, що будівельні балки зрізали цегляну колону, і плити опинилися на товстому шарі шлаку. Удар пом"якшив утеплювач.

— Корпус побудували 1970 року, — розповідає головлікар диспансеру Володимир Зотов, 63 роки. — Це типовий проект триповерхового медичного закладу на 90 ліжок. Потім хворих "ущільнювали", якось лежало 200 пацієнтів. Згодом збудували новий корпус, а цей став адміністративним. Я й не здогадувався, що може статися обвал покрівлі. Виявилося, будівельники працювали поспіхом.

Дірку закрили плівкою та брезентом. Виготовили проектно-кошторисну документацію на ремонт покрівлі. Облдержадміністрація виділила 467 тис. грн.

— У міністерстві економіки нам повинні дати дозвіл на проведення тендеру з одним учасником, — каже Зотов. — Будівельники вже визначені облдержадміністрацією і ведуть підготовчі роботи. Обіцяють відремонтувати дах за півтора місяці.

Зараз ви читаєте новину «Дах онкодиспансеру обіцяють відремонтувати за півтора місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі