неділя, 09 грудня 2007 15:56

ЦВК відмовила в реєстрації п"ятьом кандидатам в президенти Грузії

На пост президента Грузії на позачергових виборах 5 січня зможуть претендувати не більше восьми осіб. Як повідомило джерело в грузинській ЦВК, в неділю була завершена процедура перевірки підписів підтримки, представлених на користь 13 кандидатів.

За словами джерела, перевірку пройшли і вже офіційно зареєстровані сім кандидатів: Михайло Саакашвілі, який балотується на другий термін, представник об"єднаної опозиції Леван Гачечіладзе, лідер "Нових правих" Давид Гамкрелідзе, лідер лейбористів Шалва Нателашвілі, лідер Партії майбутнього Георгій Маїсашвілі, лідер партії "Надія" Ірина Сарішвілі-Чантурія та бізнесмен Бадрі Патаркацишвілі.

П"ять претендентів вибули з "президентських перегонів" - реальне число представлених ними підписів підтримки виявилось меншим 15 тисяч.

Ще одному претендентові на участь у виборах - лідерові Партії демократичної правди Левану Кірдзінідзе Центрвиборчком повернув підписи підтримки, давши додатковий час, повідомляють "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «ЦВК відмовила в реєстрації п"ятьом кандидатам в президенти Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі