середа, 17 жовтня 2007 08:51

Чулпан Хаматова отримала сильну травму на шоу "Льодовий період" (ФОТО)

 Під час виконання одного з складних елементів фігурного катання Чулпан Хаматова отримала сильну травму. У актриси підозра на перелом тазостегнової кістки. Не дивлячись на сильний біль, вона все ж продовжує брати участь у проекті "Льодовий період". Кожного разу, щоб зняти напади болю, Чулпан колють сильні знеболюючі.

Мужності тендітної актриси залишається лише позаздрити. Не так давно під час свого виступу Хаматова розбила до крові обидва коліна, але все одно продовжувала танцювати із сльозами на очах.

- У мене жодного живого місця на тілі не залишилося, - скаржилася своїм друзям Чулпан. - Ось хіба тільки лівий лікоть – єдине, що можна ще травмувати.

На останній генеральній репетиції проекту актриса отримала відразу дві сильні травми. Спочатку Хаматова розбила правий лікоть. Вже звичним жестом вона підхопила з катка крижинку і приклала до хворого місця. Біль не стихав, і тоді фігурист Олексій Тихонов, бачачи страждання Чулпан, побіг на вулицю за снігом, зібрав його в пакет і подав його ледве стримуючої сльози Хаматовій.

Але на цьому нещастя актриси не закінчилися. Виконуючи складний елемент фігурного катання, Чулпан не втрималася під час підтримки і впала на лід - практично вниз головою. Блідий від жаху Роман Костомаров (партнер артистки по шоу) кинувся на допомогу Хаматовій.

Актрису, яка плакала  від болю, підвели до борту і викликали у павільйон лікаря.

- Ой! Мій улюблений учасник цього шоу, - закусивши губу, намагалася жартувати Хаматова. - Ну що, знову укольчик?!

Доктор відвів актрису у гримувальну, оглянув її і зробив знеболюючий укол. Лікар порадив Чулпан негайно звернутися до хірурга і зробити рентген. Але вже за двадцять хвилин актриса знову вийшла на лід.

- Чулпан, що ти робиш? - здригнулися від жаху її колеги. - Лікар же сказав, що у тебе підозра на тріщину в кістці тазу!

Але Хаматова уперто шнурувала ковзани.

- Я нічого не встигаю! - зітхнула актриса. - Он люди (кивнула у бік Аліси Гребенщикової і Олексія Тихонова) встигають нові елементи ставити, а я... Я навіть спати не встигаю. Зовсім перестала за собою стежити. Наколінники і шкарпетки зовсім не перу. Приходжу додому - навіть немає сил їх закинути у машинку!

Засмучену Чулпан ледве вдалося переконати їхати додому відпочивати. Адже наступного дня актрисі належало знову виходити на лід і посміхатися у відеокамери, не дивлячись ні на які травми і заборони.  "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Чулпан Хаматова отримала сильну травму на шоу "Льодовий період" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі