середа, 19 вересня 2007 13:06

Cуд заборонив продаж "Київміськбуду"

Заборонити будь-яким особам вчиняти дії з продажу належних територіальній громаді міста Києва 52 910 760 штук простих іменних акцій акціонерного товариства холдингової компанії "Київміськбуд", у тому числі проведення, оголошення конкурсів, аукціонів по продажу акцій. Таку ухвалу виніс 14-го вересня цього року Господарський суд міста Києва, де головував суддя Ковтун С.А. Відповідна ухвала суду є у розпорядженні УНІАН.

Згідно з цією ухвалою, 80% акцій холдингу "Київміськбуд" не можуть бути передані чи продані будь-кому, а це означає, що приватизація стратегічного для Києва та України підприємства стає неможливою.

Нагадаємо, що 7-го липня цього року міська рада Києва внесла у список підприємств, які підлягають приватизації, холдингову компанію "Київміськбуд", а в серпні оголосила тендер на оцінку 80 % акцій цього підприємства під грифом "ПР", що означає – "приватизація".

До холдингу "Київміськбуд" входять 38 акціонерних товариств, від 10 до 30% акцій яких належать холдингу, 6 дочірніх підприємств, в яких КМБ володіє 100% пакетом акцій і 51 підприємство – на правах асоціативних членів, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Cуд заборонив продаж "Київміськбуду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі