середа, 30 вересня 2020 02:24

Covid-19 на Буковині: заражених втричі більше від тих, хто одужав

Covid-19 на Буковині: заражених втричі більше від тих, хто одужав
На Буковині кількість хворих різко зросла. Фото: Укрінформ

Увечері вівторка, 29 вересня, у Чернівецькій області коронавірус підтвердили у 166 людей.

Водночас впродовж доби від нового захворювання одужали 49 осіб, повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук у Facebook.

За даними Чернівецької ОДА, в області зафіксували ще три летальні випадки серед пацієнтів із Covid-19.

Зокрема, у Чернівцях померли 74-річна жінка та 79-річний чоловік. Обоє, окрім двобічної пневмонії, мали гіпертонічну та ішемічну хвороби серця. У Сторожинецькій ЦРЛ померла 68-річна буковинка, яка мала двобічну пневмонію, а також постінфарктний кардіосклероз та цукровий діабет 2 типу.

Станом на 29 вересня у буковинських лікарнях перебувають 579 людей. У 366 пацієнтів підтвердили коронавірус. Стан 60 хворих медики оцінюють як важкий. "З них у реанімаціях - 40, на апаратах штучної вентиляції легень - 1", - розповіли в облдержадміністрації, додавши, що 157 хворих перебувають на кисневій терапії.

Від початку спалаху на Буковині новим типом коронавірусу заразилися 14 446 людей. Серед них 360 пацієнтів померли від ускладнень захворювання, тоді як 8 072 - одужали.

Зараз ви читаєте новину «Covid-19 на Буковині: заражених втричі більше від тих, хто одужав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі