четвер, 24 липня 2008 19:37

Чотирирічний Кирило підірвав будинок

15 липня в будинку 28-річного Дмитра Васильєва з міста Городня на Чернігівщині вибухнув газовий балон. Веранду, де він стояв, підпалив 4-річний син чоловіка Кирило.

Васильєви живуть у будинку із двома входами. Увечері дружина Дмитра вийшла купити молока. Дмитро грався в кімнаті з піврічною донькою. Кирило грався то надворі, то в будинку. Потім прибіг і сів тихенько поруч із татом.

Раптом почало блимати світло й екран телевізора. Потягло димом. Дмитро пішов подивитися й побачив, що горить веранда. Вогонь на той час повністю охопив відгороджену тонкою перегородкою комірчину, де лежали старі речі. Поряд стояли плита та повний газовий балон. Чоловік схопив дітей і вибіг на подвір"я. Майже одразу пролунав вибух.

— Від веранди залишилися лише обгорілі кутові підпори, — розповідає черговий інспектор Василь Драгун. — Щоб погасити полум"я, яке швидко перекинулося на горище, довелося розібрати частину даху. Вогонь пошкодив кімнати, меблі, речі. Від вибуху повилітали шибки у вікнах.

Сусідська частина будинку не постраждала. Її власники кажуть, Кирило й раніше полюбляв гратися з вогнем: то газету в дворі підпалить, то суху траву.

Зараз ви читаєте новину «Чотирирічний Кирило підірвав будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі