вівторок, 04 травня 2021 14:40

Чотири області наблизилися до виходу з червоної зони. Одну вже роблять помаранчевою

Чотири області наблизилися до виходу з червоної зони. Одну вже роблять помаранчевою
Червону карантинну зону можуть покинути чотири області. Фото: Reuters

Міністерство охорони здоров'я оновило карантинні зони в Україні. У чотирьох областях, які перебувають у червоній зоні, спостерігають покращення ситуації з Covid-19. Тож вони можуть вийти з цієї карантинної зони найближчими днями.

Про це повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко за результатами засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щоденник коронавірусу й нова справа" - українка про зміни в Італії під час коронакризи

"Варто зазначити, що покращення епідситуації спостерігається в Запорізькій, Полтавській, Хмельницькій та Чернігівській областях. За збереження позитивної динаміки ці регіони можуть вийти із червоного рівня епідемічної небезпеки вже впродовж найближчих днів", - зазначив він.

5 травня Житомирщина вийде з червоної карантинної зони. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у Telegram. У ній застосовуватимуть протиепідемічні заходи, передбачені для помаранчевого рівня.

За попередню добу в Україні зафіксували 2 472 нових випадки Covid-19. Серед захворілих 122 дитини та 22 медпрацівники.

Зараз ви читаєте новину «Чотири області наблизилися до виходу з червоної зони. Одну вже роблять помаранчевою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі