понеділок, 13 серпня 2007 12:42

Чорновіл: "Тимошенко добре освоїла тезу, що чим більше брехня, тим більше в неї вірять"

Член Партії регіонів Трас Чорновіл звинувачує лідера БЮТ Юлію Тимошенко у підготовці провокації у Донецьку.

"Нам відомо, що на наступному тижні Тимошенко запланувала нову провокацію. Вона буде інсценувати бійку нібито п"яних шахтарів з нібито прогресивною молоддю в Донецьку", - цитує його слова прес-служба Партії регіонів.

"Ми знаємо про цей сценарій і вже попередили про нього правоохоронні органи", - додав Чорновіл.

Крім того, він переконаний, що Тимошенко демонструє поведінку тієї категорії людей, "які, залізши вам у кишеню і витягнувши вашого гаманця, першими починають кричати "Лови злодія!".

"Її заява, що затримка з реєстрацією списків блоку пов"язана не з юридичною безграмотністю бютівських юристів і небажанням виправити помилки, а нібито з тим, що прем"єр-міністр Віктор Янукович панічно боїться пункту її програми щодо введення пожиттєвого ув"язнення для звинувачених у корупції, викликає принаймні усміх", - додав Чорновіл.

Член Партії регіонів звинуватив Тимошенко у корупційних діях в минулому і процитував на доказ своїх слів "її нинішнього соратника, члена списку БЮТ Сергія Соболєва, який у 2000 році особисто звинувачував ЮВТ в дачі хабарів представникам Міністерства оборони Росії і заявляв, що їй не віце-прем"єром бути, а нести відповідальність перед законом треба".

"Цитую дослівно: "Адже віце-прем"єр спробувала перетягнути заборгованості ряду приватних структур на державний борг України", - сказав він.

"Окрім подібних дій, Юлія Володимирівна і перед Україною заборгувала понад 7 мільярдів, які успішно списала, ставши прем"єром у 2005 році. Партнери Тимошенко по корупційних схемах вже сидять по тюрмах у різних країнах, починаючи від Америки і закінчуючи Росією", - додав Чорновіл.

Він вважає, що "Юлія Володимирівна добре освоїла геббельсівську тезу, що чим більше брехня, тим більше в неї починають вірити і тому принципом нової виборчої кампанії вона зробила: "Ні дня без скандалу, ні дня без брехні". Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: "Тимошенко добре освоїла тезу, що чим більше брехня, тим більше в неї вірять"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі