субота, 14 липня 2007 17:27

Чорновіл хоче поламати стереотипи, щоб виборці почали любити "Регіони"

Народний депутат V скликання, куратор Тернопільщини від Партії регіонів Тарас Чорновіл не виключає перевиборів до місцевих рад.
Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Тернополі.

"Є велика ймовірність перевиборів до місцевих рад. Може виникнути така політична волі у депутатів, які стануть депутатами Верховної Ради", - зазначив Чорновіл.

По-друге, за його словами, "якщо все-таки будуть вноситися зміни в Конституцію в частині місцевого самоврядування, то це за собою, як уже говорили "нашоукраїнці" і "БЮТівці", автоматично потягне за собою вибори до місцевих рад". "І ми в ході цієї кампанії уже готуємося до ймовірних перевиборів до місцевих рад", - сказав Чорновіл.

Він наголосив, що на Тернопільщині ці перевибори матимуть для Партії регіонів дуже велике значення.

Наразі у місцевих радах Тернопільської області депутатами є 18 членів Партії регіонів. В Тернопільській обласній раді та Тернопільській міській раді партія не має своїх представників.

Партія регіонів в змозі набрати в області 10% голосів на позачергових парламентських виборах. "Голова обласного осередку Орест МУЦ взяв на себе такі зобов"язання і вже озвучив їх у Києві. Це верхня планка, але вона може бути реальною", - підкреслив Чорновіл. (На минулих парламентських виборах Партія регіонів в області набрала 2,01%, за проголосували 13 тис. 605 осіб).

При цьому він зауважив, що на теренах Західної України Партія регіонів лише завойовує позиції, і забезпечити 10% буде не так вже й легко. "Але я сподіваються на цей відсоток, він відповідає потенційним можливостям", вважає Чорновіл.

На його думку, якщо на президентських виборах Партію регіонів на заході України сприймали як ворогів, то вже на парламентських виборах – як чужих. Він висловив переконання, що ставлення до "регіоналів" у західних областях покращується, але ще потрібно ламати стереотипи, які тут склалися по відношенню до Партії регіонів, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Чорновіл хоче поламати стереотипи, щоб виборці почали любити "Регіони" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі