вівторок, 01 березня 2011 09:04

"Чорнобильці" Волині чекатимуть пільгові квартири 500 років

"Чорнобильці" Волині чекатимуть пільгові квартири 500 років

П'ять "чорнобильських" сімей Волині у 2010 році отримали пільгові державні квартири, повідомляє прес-служба голови Волинської ОДА.

"Сьогодні, щоб задовольнити житлом родини постраждалих від аварії на ЧАЕС, потрібно не менше 140 млн грн. Якщо на рік ми будемо давати цій категорії пільговиків по п'ять квартир, останній "чорнобилець" отримає житло через 500 років", - констатувала факти начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС Волинської ОДА на засіданні колегії управління Софія Сагаль.

На Волині проживає 150830 осіб, які віднесені до цієї категорії.

Трохи краща ситуація з отриманням пільгових автомобілів. У минулому році за рахунок коштів державного бюджету область отримала для інвалідів 1-ї групи 68 автомобілів "Славута" і 48 автомобілів, які були у вжитку.

У черзі на отримання пільгових транспортних засобів значиться 2800 людей.

Раніше ходили чутки, що скасують чорнобильські зони в кількох районах Вінницької області. Через це припинять виплати підвищеної пенсії, а школярі не отримуватимуть безкоштовного харчування.

Зараз ви читаєте новину «"Чорнобильці" Волині чекатимуть пільгові квартири 500 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі