четвер, 26 листопада 2020 09:30

Чорна п'ятниця під час карантину: що треба знати про розпродаж

Чорна п'ятниця 2020 виявилася скута карантинними заходами. В Україні ввели карантин вихідного дня і тепер магазини, які знаходяться в торговельних центрах, не можуть працювати в суботу і неділю. Враховуючи, що рітейлери давно прагнуть розтягнути розпродаж хоч б на три дні, нові карантинні правила обіцяють велику втрату виручки. До того ж у торговельних залах не може одночасно перебувати велика кількість людей.

Відміняти розпродаж магазини не квапляться. Замість того, щоб суєтно переживати і відмовлятися від Black Friday, рітейлери проведуть її в онлайні. Кращі акційні пропозиції зосередяться в мережі.

  В інтернет-магазинах з'являються окремі сторінки, присвячені Чорній Пятниці
В інтернет-магазинах з'являються окремі сторінки, присвячені Чорній Пятниці

Коли почнеться розпродаж

У 2020 році Чорна п'ятниця в Україні запланована на 27 листопада. Це офіційний день, але знижки в багатьох магазинах діють вже зараз.

Пропозиції інтернет-магазинів завжди потрібно моніторити заздалегідь. Зручніше робити це, підписавшись на e-mail розсилку. Тоді не доведеться оновлювати сайт по 2-3 рази на день. Усю інформацію ви отримаєте електронною поштою.

Де шукати великі знижки на Чорну п'ятницю

В інтернет-магазинах з'являються окремі сторінки, присвячені розпродажу. Ви можете заздалегідь скласти список товарів, які плануєте купити. Потім знайти магазини з необхідними товарами і ознайомитися з акційними пропозиціями на спеціальній сторінці. Зазвичай тут же можна дізнатися й особливі умови, що діють в магазині.

Другий варіант – порівняти кращі пропозиції через агрегатори знижок або прайс агрегатори.

Як купувати з максимальною вигодою

Шукайте інтернет-магазини, що роблять цікаві додаткові пропозиції. Наприклад, пропонують подарунок до великої покупки, нараховують кешбек за оплату онлайн або оплачують адресну доставку.

Це чудовий спосіб заощадити на покупці супутніх товарів і доставці або продовжити вигідний шопінг за допомогою кешбека. Коли Black Friday 2020 добіжить кінця, ви зможете частково сплатити наступні покупки в магазині за допомогою кешбека. Зазвичай, накопиченими грошима можна покрити до 50% нового замовлення.

Які товари купувати

Орієнтуйтеся на потреби і бажання. Найпопулярніша ніша – мобільна електроніка. Нові смартфони, просунуті ультрабуки або розумні аксесуари до гаджетів продають зі знижкою до 70%. До цих же товарів найчастіше додають корисні подарунки. Наприклад, чохол або захисне скло при купівлі смартфона. Також розпродаж на Чорну п'ятницю – прекрасна можливість придбати корисну техніку для дому, наприклад, робот-пилосмок.

Складіть список, щоб нічого не проґавити. Спочатку купуйте товари, які зараз мають найбільший попит. Так під час розпродажу зі знижкою можна буде купити iPhone 12 або ігрову консоль Sony PlayStation 5, які лише недавно з'явилися у продажу. Ці товари зараз надпопулярні, тому їх можуть швидко розкупити. Отже, не зволікайте і почніть шопінг зараз!

Зараз ви читаєте новину «Чорна п'ятниця під час карантину: що треба знати про розпродаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі