четвер, 20 листопада 2008 11:18

Чому вагається Хіларі Клінтон

Чому вагається Хіларі Клінтон

Вагання Хіларі Клінтон щодо прийняття нею посади Держсекретаря в адміністрації Барака Обами призвело до роздумів над її справжньою мотивацією.

Затримка пані Клінтон з прийняттям остаточного рішення, можливо, була результатом її очікування на кращу нагоду залишитися при владі, або ж їй просто не подобаються обов"язки її нової посади.

Сенатор Нью-Йорку, яку Обама переміг при обранні кандидатів на балотування від партії, можливо також не хоче грати другорядну роль.

За словами доктора Алана Ліхтмана, вагання Клінтон могло бути тактичним. Він допускає, що команда Обами очікувала від Хіларі подібної поведінки і не запропонувала їй посаду віце-президента частково через те, що вона намагалася б перетягнула увагу на себе.

Марія Кардоне, колишній радник президентської кампанії Клінтон, пояснює, що Хіларі просто необхідно вирішити, на якій посаді вона найкраще зможе послужити своїй країні.

"Я не думаю, що вона не зацікавлена в цій посаді. Я гадаю, вона просто розглядає її з усіх можливих сторін," - говорить вона.

Кардоне також додає, що пані Клінтон сама собі бос, і тому не дивно, що вона вагається втратити незалежність, яку мала в Сенаті як сенатор Нью-Йорку. Єдине не зрозуміло, чи її вагання сигналізують про можливу відмову від посади Держсекретаря, чи є спробою поторгуватися.

На думку Ліхтмана, що б не вирішила пані Клінтон - залишитися в Сенаті чи стати Держсекретарем, - вона не стане менш популярною в країні та й у світі, повідомляє Fox News.

Зараз ви читаєте новину «Чому вагається Хіларі Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі