середа, 21 квітня 2021 10:46

Чому сьогодні нікому не можна довіряти

Чому сьогодні нікому не можна довіряти
Ввечері зробіть компрес на повіки для зняття втоми з очей. Фото: pixabay.com

21 квітня важко буде завагітніти. Не варто вдаватися до штучного запліднення. Через стосунки з випадковими знайомими ризикуєте заразитися венеричними захворюваннями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалий час для профілактики зниження гостроти зору, - каже астрологиня. - Вживайте відповідні вітаміни. Увечері зробіть компрес на повіки для зняття втоми з очей. Мийте ноги теплою водою. Не час загартовуватися. Може турбувати біль у колінах. Цього дня не можна довіряти нікому. Якщо дуже кортить розпатякати комусь свою таємницю, візьміть ручку й запишіть її у щоденник. Так убережете себе від пліток і повчань".

Овен

Стережіться падіння. Рухайтеся обережно. Підвищується ламкість кісток. Можуть турбувати давні травми колін.

Телець

У чоловіків можливі проблеми з потенцією. Це тимчасове явище. Жінкам варто бути обережними з вибором сексуального партнера.

Близнюки

Виникатимуть порушення в роботі гормональної системи. Місячний цикл у жінок минатиме важко. Можливі затримки початку циклу.

Рак

Уникайте стресових ситуацій. Намагайтеся підтримувати рівновагу. Нервові зриви призводитимуть до порушень у роботі серцево-судинної системи.

Лев

Знижується гострота зору. Бережіть очі від травм і надмірного навантаження. Не можна проводити операції на органах зору.

Діва

Зменшуйте щоденний обсяг вживання ліків. Дайте відпочити печінці й ниркам. Знеболювальні діятимуть погано. Можлива поява алергійних реакцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19-25 квітня: для кого цей тиждень буде найбільш вдалим

Терези

Можливе погіршення самопочуття через різке коливання артеріального тиску. Дозуйте фізичні навантаження під час тренування.

Скорпіон

Не допускайте кисневого голодування тканин тіла. Багато рухайтеся. Приймайте зранку контрастний душ. Спіть у добре провітрюваній кімнаті.

Стрілець

Стан хворих зміниться на краще. Одужуйте й набирайтеся сили. Здоровим людям час зайнятися вправами на підтримання організму в належній формі.

Козеріг

Можуть нагадати про себе захворювання кишково-шлункового тракту. Не переїдайте. Наприкінці тижня проведіть очищення організму.

Водолій

Стережіться захворювання на застуду та грип. Не розмовляйте голосно на вулиці. Можете втратити голос. Підтримайте свій імунітет.

Риби

Стимулюйте відтік крові з вен. Можливі набряки ніг наприкінці робочого дня. Хворі на тромбофлебіт мають уважно стежити за станом здоров'я.

21 квітня відбудуться зміни у вашому оточенні. Астрологиня попередила, кому цей день принесе славу і гроші.

Зараз ви читаєте новину «Чому сьогодні нікому не можна довіряти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі