понеділок, 07 липня 2008 12:18

Чому руді жінки приваблюють чоловіків

Чому руді жінки приваблюють чоловіків
Про що думає чоловік, побачивши рудокосу жінку? Звичайно, про секс! І зовсім не тому, що він думає про нього завжди. Рудий колір волосся вважається ознакою пристрасті, і жінка, яка має такий колір волосся мимоволі викликає у чоловіків думки про те, що в ліжку з нею не занудьгуєш.

І, як з"ясували учені, чоловіки не так вже й не праві. Дослідження показали, що найсексуальніші жінки саме рудоволосі. Кількість їх партнерів значно більша, ніж у брюнеток, шатенок і навіть білявок.

Результати досліджень показують, що все це відноситься не тільки до рудих від природи жінок, але і тих, хто просто перефарбував волосся в мідний відтінок.

Фарбування волосся в даному випадку служить своєрідним сигналом про те, що жінка вільна і відкрита до нових стосунків. Якщо ж жінка заміжня або має постійного партнера, то йому варто задуматися, оскільки обраний подружкою колір волосся свідчить про те, що вона, швидше за все, незадоволена своїм особистим життям.

Щоправда існує версія, що рудий колір волосся не визначає поведінку жінки, а швидше примушує чоловіків звертати на неї увагу в світлі того, що рудих жінок прийнято вважати найбільш пристрасними. Це питання схоже на те, що з"явилося раніше - курка або яйце. Точної відповіді поки ніхто не знає.

urolocus.ru.

Зараз ви читаєте новину «Чому руді жінки приваблюють чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі