субота, 22 грудня 2012 00:30

Чому ламаються поїзди Hyundai?

Чому ламаються поїзди  Hyundai?
ФОТО: ukranews.com

З приходом зими корейські поїзда Hyundai, квитки на яких мінімум у півтора рази дорожче звичайних, стали частіше ламатися. Поки що "Укрзалізниця" виразної причини масових поломок не назвала, і як будуть вирішувати цю проблему, у відомстві теж не знають.

Внаслідок поломок експресів "Інтерсіті+" пасажири спізнюються на кілька годин, мерзнуть у неопалюваних вагонах в середині шляху і все більше ненавидять влади.

21 грудня поїзд став під Києвом. Швидкісний Hyundai сполученням Львів-Київ застряг, але на цей раз під столицею. Він зупинився на станції Немішаєве. Пасажирам ніяких пояснень з приводу зупинки поїзда не давали.

20 грудня поїзд Hyundai сполученням Київ-Донецьк зламався посеред поля на Харківщині. За традицією у вагонах поїзду холодно, а за окріп треба заплатити п'ять гривень. Провідники повідомили, що проблема полягає не в поїзді, а в перепадах електричної напруги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкісний потяг "Hyundai " цього разу майже доїхав до Києва

Трохи пізніше, знову таки 20 грудня, поїзд зламався між Києвом і Львовом, проїхавши трохи більше години, і зупинився між населеними пунктами в лісовій смузі. Версії затримки пасажирам не повідомляли, говорили - "чекають контактчиків". На цей раз дітям і вагітним роздали покривала.

Вранці 18 грудня швидкісний поїзд Hyundai не зміг виїхати з Харкова в Київ своїм ходом. Поїзд відбуксирували вітчизняним електровозом до стикувальній станції Огульці, звідки він і вирушив. Традиційні наслідки аварії поїзда - холодні вагони і запізнення пасажирів.

В понеділок, 17 грудня, експрес Hyundai сполученням Дніпропетровськ-Київ мінімум час стояв на залізничній станції ім. Т. Шевченко.

"Вже близько години ми стоїмо на станції ім. Т. Шевченко. Провідник нам сказала, що причина зупинки - відсутність повітря в компресорі", - сказала пасажир потягу Ася Баздирєва. За її словами, машиніст оголосив, що поїзд запізнюється на чотири години.

У ніч на 17 грудня сталася поломка поїзд №149-150 повідомленням Донецьк-Київ. Потяг три години стояв у полі між Донецьком і Харковом. За повідомленнями пасажирів, у вагоні не було ні світла, ні тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не встигли у Hyundai вибачитися, як їхній електропотяг знову зламався

16 грудня замість поїзда Hyundai "Інтерсіті+" Львів-Київ на перон у Львові подали звичайний поїзд.

14 грудня, у п'ятницю, через негоду зламалися відразу чотири поїзди Hyundai.

В середу, 12 грудня, зламалися відразу два поїзди Hyundai "Інтерсіті+", що прямували маршрутом Донецьк-Київ і Київ-Донецьк.

8 грудня швидкісний електропоїзд Hyundai №165 Дніпропетровськ-Київ зламався, і пасажири чекали іншого поїзда.

6 грудня повідомлялося, що в Полтавській області електропоїзд Hyundai №164 сполученням Київ-Харків зламався і простояв на перегоні три години і п'ять хвилин.

Пізніше в "Укрзалізниці" пояснили, що електропоїзд "Український експрес", що слідував за маршрутом Київ-Харків, затримався через обрив контактного дроту.

А 13 грудня в "Укрзалізниці" заявили, що поїзди затримуються через падіння дерев на перегонах.

Зараз ви читаєте новину «Чому ламаються поїзди Hyundai?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі