вівторок, 10 жовтня 2006 16:31

Чоловікам, які матюкаються, загрожує імпотенція

Використання матюків може призвести до імпотенції. Так вважає науковий керівник Центру екологічного виживання і безпеки Геннадій Чеурін.

- Матюки - це святі слова, які в давнину застосовувалися росіянами під час проведення обрядів і ритуалів для "виклику родової сили", - стверджує Чеурін.

- Вживати ці слова можна було лише 16 днів на рік. Коли у наш час чоловіки без потреби вимовляють їх, то це неминуче веде до реальної імпотенції. А якщо матюкається жінка - вона поволі перетворюється на чоловіка, - вважає дослідник.

Проте, за словами Чеуріна, матюки можна використовувати на війні.

- Брудна лайка корисна в екстремальних ситуаціях. Її, як останній патрон, треба берегти, наприклад, для військових дій. До того ж на війні за допомогою матюків значно прискорюється передача інформації, - впевнений керівник Центру екологічного виживання і безпеки.

За його словами, жодна іноземна лайка не здатна завдати такої шкоди людському організму, як "святі слова" із староруських ритуалів.

Існує гіпотеза, згідно з якою лайливе слово викликає мутагенний ефект, аналогічний радіаційному опромінюванню. Хромосоми людини, яка лається, починають активно міняти свою структуру. В молекулах її ДНК починає вироблятися, так би мовити, "негативна програма". Поступово ці спотворення стають такими значними, що видозмінюють структуру гену, і це передається нащадкам.

Матюки згубно діють на дітородні органи та статеві функції тих, хто лається. Це призводить не тільки до нездатності народити здорову дитину, але і до неможливості мати інтимні стосунки. До таких висновків прийшли учені в інституті квантової генетики кілька років тому, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам, які матюкаються, загрожує імпотенція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі