субота, 25 травня 2019 07:00

Чоловікам варто більше довіряти жінкам – астролог потішила прогнозом на вихідні

Чоловікам варто більше довіряти жінкам – астролог потішила прогнозом на вихідні
Субота видасться напруженою. На неділю заплануйте зустрічі з друзями та коханими. Фото: www.ezokno.com

Субота видасться напруженою. Цього дня не варто будувати грандіозних планів. Краще влаштувати генеральне прибирання. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"На неділю заплануйте зустрічі з друзями та коханими, - рекомендує астролог. – Сходіть на виставку. Насолодіться шедеврами мистецтва. Подумайте про оновлення інтер'єру вашої оселі. Зателефонуйте далеким родичам. Ці дні матимуть відтінок домашнього затишку. Проблеми на роботі нехай зачекають до понеділка".

Чоловікам варто більше довіряти жінкам і звертатися до них за порадою.

"Дружини, подруги, сестри і мами усе бачитимуть і розумітимуть краще, тому до їхніх підказок доречно прислухатися, - говорить Максимова. - Час втілювати задумане. Не зволікайте з прийняттям рішень. Добре почуватимуться люди практичні і прагматичні. Добре відпочити вдасться тим, хто влаштує відпочинок із коханими і дітьми".

Далі читайте прогноз для кожного знака зодіака на вихідні 25-26 травня.

Овен

Фінансове питання стоятиме гостро. Кишеня не буде порожньою, проте список витрат різко виросте. Не відправляйтеся у подорож. Відпочиньте вдома. У вас не буде сил влаштовувати незвичні розваги. Близькі теж прагнутимуть спокою.

Тілець

Здійснити необхідні покупки і відпочити краще у суботу. Неділя дасть вам можливість заробити додаткову суму. Скористайтеся нагодою. Ви перебільшуватимете чесноти своїх обранців. Не поспішайте з освідченням. Вашим добрим ставленням можуть скористатися.

Близнюки

Не женіться за модним крамом. Азарт покупця підірве ваш бюджет. Накупите непотребу. Обдумуйте кожен фінансовий крок. Вам здадуться неадекватними дії партнерів. Придивіться уважніше. Ними керуватимуть глибокі почуття до вас. Відмовтеся від страв, що подразнюють слизову шлунку.

Рак

Ці дні обіцяють ряд приємних фінансових сюрпризів. Знайдуться необхідні товари за помірні гроші. Вам можуть повернути давно забутий борг. Є всі шанси приємно провести час з милими. Не шкодуйте теплих слів для них. Побачення запам'ятаються надовго.

Лев

Триває романтичний період у вашому житті. Самотні мають можливість знайти свою пару. Розширюйте коло спілкування. Відвідайте стоматолога. Поставлені у ці дні пломби триматимуться довго.

Діва

Проблем з грошима не буде. Подбайте про розумне їх використання. Тримайте гаманця при собі. Стережіться злодіїв. Пристрасна ніч напередодні вихідних створить неповторну атмосферу взаємної любові. Будьте щедрими на ласку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля Насті Каменських та Потапа: з'явилися перші фото та відео

Терези

Потребуватимете тепла й ніжності. Кохані не матимуть ліричного настрою. Не чекайте від них вияву любові. Самі даруйте її. Турбуватимуть наслідки застуди й грипу. Активно боріться з сухим кашлем.

Скорпіон

Партнери будуть поруч. Та бракуватиме можливості побути наодинці. Не впадайте у відчай. Посміхайтеся до них частіше. Падатиме рівень гемоглобіну в крові. Можливі запаморочення. Не позбавляйте себе повноцінного харчування.

Стрілець

Частину зароблених за тиждень грошей вам не вдасться одержати. Не засмучуйтеся, бо це утримає вас від здійснення необдуманих покупок. Але не відмовляйте собі у придбанні нового одягу. Заощадження виручатимуть. Дослухатися до застережень старших друзів не варто. Так ви ризикуєте знову залишитися на самоті. Довіртеся власному серцю.

Козеріг

Одержите добру винагороду за свою роботу. Не економте коштів на сімейному відпочинку. Кохані намагатися догодити вам. Не позбавляйте й ви їх своєї уваги. Пийте більше води. Слідкуйте за вчасним виведенням рідини з організму.

Водолій

Дефіциту коштів не буде. Сплануйте відпочинок на власний смак. Побалуйте себе й рідних вишуканими стравами. Стримуйте себе під час суперечки з товаришами. Боротьба за справедливість не повинна набирати форми конфлікту.

Риби

Контролюйте витрати. Бажання не співпадатимуть з можливостями. Не виставляйте на продаж свої речі. Ваші очікування не виправдаються. Проведіть час у компанії дітей та коханих. Прогресуватиме сколіоз. Обирайте зручне положення для спини.

Астролог також дала прогноз на весь тиждень. Гроші легко зароблятимуться і йтимуть до ваших рук. Зміна роботи цьому посприяє.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам варто більше довіряти жінкам – астролог потішила прогнозом на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі