четвер, 22 травня 2008 17:29

Чоловіка Таісії Повалій надрукували на обкладинці порно журналу (ФОТО)

 
Не лише у Таїсії Повалій є таланти, а й у її чоловіка-продюсера Ігоря Ліхути. Останній міг би, можливо, сколотити якісь статки на порнографічній кіноіндустрії. Проте амбіції Ліхути були не пов"язані з цією сферою...

Так, у 1991-му році Ігор працював музикантом у нічному клубі польського міста Сопот. Там йому запропонували взяти участь у конкурсі стриптизерів "Містер еротики і танців".

Ліхута довго не сумнівався. Хильнувши 100 грамів горілки на голодний шлунок, під пісню групи "Boney M" він влаштував ціле шоу.

Розігрітий горілкою і увагою жіночого журі Ліхута зірвав зі стіни лампу, яка під час танцю спалахнула у нього між ногами. При цьому присутні на стриптизі глядачі думали, що це поставлений номер.

Після танцю на барній стійці чоловіку Таїсії Повалій присудили друге місце. В результаті Ліхута з"явився на обкладинці порно журналу й отримав пропозицію знятися у порно фільмі за 3000 доларів.

Щоправда на фото у журналі Ігор і зупинився. Причому про цей епізод свого життя, як пише "Комсомольська правда в Україні", Ліхута згадує із задоволенням.

Він з гордістю розповідає, що у конкурсі брали участь 17 поляків, а він один представляв СРСР. Та й віце-містером він став тільки тому, що перше місце віддали учаснику-сину голови журі, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка Таісії Повалій надрукували на обкладинці порно журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі