вівторок, 13 травня 2008 13:50

Чоловік загинув під колесами власного автобуса

Правоохоронці чекають на результати експертизи однієї з найзагадковіших транспортних пригод цього року.

9-го травня в місті Острог маршрутний автобус "Еталон" протаранив електроопору. Водій вилетів через лобове скло і загинув під колесами свого ж автобуса. 10-ро пасажирів потребували допомоги медиків. 27-річна дівчина втратила руку. Її та ще десятьох пасажирів госпіталізували.

Поки медики докладають усіх зусиль, щоб поставити на ноги постраждалих, правоохоронці розплутують клубок обставин, за яких сталася трагедія. Вчора вони отримали цінну інформацію від свідка.

Один із свідків розповів, що він їхав позаду автобуса і побачив, що водій виляє по дорозі. Коли водій зупинився, цей свідок поцікавився станом здоров"я, то він сказав, що нормально і може їхати. Це вже була друга поїздка водія на рейсу в цей день. Цей свідок розповідає, що за кілька хвилин він вже побачив аварію.

Тим часом медики, які давали дозвіл водієві автобуса вирушати в рейс, переконують – вдосвіта він почувався добре.

Тим часом в ДАІ чекають на результати судово-медичної експертизи. За попереднім висновками, смерть водія настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми. А ось про те, чи перебував він у передінфарктному чи передінсультному стані, буде відомо не раніше, як за кілька тижнів, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік загинув під колесами власного автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі