пʼятниця, 13 квітня 2007 14:33

Чоловік за зраду покрив тіло дружини татуюваннями

Мешканець Сінгапуру, що підозрював свою дружину в невірності, прив"язав її мотузками до ліжка, заткнув рот кляпом і зробив по всьому тілу татуювання, аби "зробити їй урок".

В середу сінгапурський суд засудив 45-річного чоловіка, ім"я якого не повідомляється, до трьох років в"язниці і шести ударам палицею, повідомляє Herald Sun. Його друг, який допомагав утримувати і татуювати 33-річну жінку, поки залишається на волі.

Чоловіки витатуювали на руках, грудях і животі жінки зірочки, сонячка, стрілки і слова "односторонній рух". Інцидент відбувся в серпні минулого року, передає Reuters.

Один з лікарів заявив суду, що на видалення всіх татуювань може знадобитися аж до п"яти місяців і коштувати це буде близько 5 тис. доларів.

Аналогічний випадок відбувся в 2004 році в Китаї, коли ревнивий чоловік розписав тіло подружки, що кинула його, ієрогліфами. 52-річний Чжоу і Чи 42-річна познайомилися в квітні, а в жовтні жінка вирішила залишити залицяльника.

Щоб помститися, Чжоу узяв її в полон і замкнув в своїй квартирі. За допомогою голки від швейної машинки і чорнила він надряпав на тілі своєї подруги понад 100 ієрогліфів образливого змісту. В результаті більше 34% тіла жінки опинилося покрито ієрогліфами, повідомляють Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік за зраду покрив тіло дружини татуюваннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі