пʼятниця, 05 жовтня 2007 10:09

Чоловік, який захопив заручників в Луїзіані, убитий під час штурму

Озброєний чоловік, який поранив п`ятьох людей в адвокатській конторі в американському штаті Луїзіана, убитий під час штурму будівлі, повідомляють місцеві ЗМІ.

Операція поліцейського спецназу почалася о 8.15 після того, як пенсіонер більше вісьмох годин відстрілювався від правоохоронців.

За даними місцевих ЗМІ, винуватець інциденту - 63-річний Джон Ешлі перебував у депресивному стані через недавню смерть доньки.

Раніше Джон Ешлі більше восьми годин відстрілювався від поліції, забарикадувавшись в одноповерховому будинку адвокатської контори "Giordano & Giordano" в центрі міста Олександрія. Протягом ночі поліцейські допомогли трьом поранением врятуватися з будинку, двоє залишались усередині, точно невідомо чи живі вони.

Поліція чотири рази закидала будинок контори гранати із сльозогіном, але у відповідь Ешлі знову відкривав вогонь, пише УНІАН.

.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який захопив заручників в Луїзіані, убитий під час штурму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі