понеділок, 02 червня 2008 14:20

Чоловік вбив матір, яка витягла його із в"язниці

У селі Бузьке Вознесенського району, що на Миколаївщині, 60-річний чоловік до смерті забив 77-річну неньку. Старенька померла від чисельних побоїв та крововиливу у мозок. До цього чоловік вже сидів у в"язниці за аналогічний злочин - тоді жертвою стала його дружина. На свободі чолов"яга перебував менше року.

У далекому 2002-му на заможному подвір"ї ніщо не провіщало біди. Родина мала будинок, автомобіль та велику земельну ділянку. Родичі дружно займалися господарством та заробляли гроші. Одного разу голова родини хильнув зайвого та прискіпався до поведінки співмешканки. Того ж дня забив її на смерть, за що невдовзі опинився за ґратами.

Віталій Говорун, перший заступник керівника Вознесенського МВ УМВС: "По тому терміну мати його писала скрізь у всі інстанції листа, про те, що він був не винен, щоб його звільнили, що він ні при чому в цьому скоєному злочині. Вже в 2002 році було зрозуміло, що ця людина небезпечна для суспільства, і в стані алкогольного сп"яніння може заподіяти будь-які злочини".

Через 5 років відсидки син достроково повернувся додому. Почав працювати, поратись по господарству. Втім, банальне непорозуміння з матір"ю вивело його з рівноваги.

За висновками експертів, смерть пенсіонерки настала від крововиливу у мозок. Зараз чоловік перебуває під вартою в очікуванні суду. Щодо терміну ув"язнення, то він сам прогнозує, що отримає від 7-ти до 10-ти років позбавлення волі, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вбив матір, яка витягла його із в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі