вівторок, 13 листопада 2007 12:27

Чоловік в Індії одружився із собакою

Чоловік в Індії одружився на собаці, щоб вирішити проблеми зі здоров"ям і позбавитися "прокляття", через яке він став інвалідом. 34-річний селянин Сельвакумар із села Вілакулам на півдні Індії серйозно захворів близько 15 років потому, після того як по-звірячому вбив двох собак, що стрілися йому на шляху.

Через декілька днів йому стало зле: Сельвакумар почав втрачати слух і перестав ходити, а незабаром став до того ж заїкою.

Лікарі допомогли йому встати на ноги, і тепер Сельвакумар може ходити за допомогою палиці, але здоров"я так і не повернулося до нього.

У відчаї інвалід звернувся до астрологів і віщунів, які пояснили Сельвакумару, що він став жертвою порчі, яку навели на нього вбиті тварини. Єдиний спосіб позбавитися прокляття - одружитися на собаці.

Після недовгих пошуків "жених" зупинив свій вибір на чотирилітній безпородній суці.

Шлюбна церемонія пройшла за канонами індуїзму під керівництвом сільських старійшин в місцевому храмі. Чотиринога наречена увійшла до храму у супроводі жінок, убрана в традиційний індійський одяг сарі.

Після святкування за участю 200 гостей молоді пішли в будинок жениха. Тут організаторам довелося відступити від протоколу, за яким нареченій при вході в будинок пропонують молоко і фрукти: собачці Сельві запропонували молоко і булочку, яку вона прийняла.

Потім почалася церемонія вітання і поздоровлення наречених, під час якої молода дружина занервувала і втекла. Проте утікачку швидко знайшли і повернули чоловікові, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік в Індії одружився із собакою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі