четвер, 21 серпня 2008 10:32

Чоловік, що захопив двох дівчат, виявився дядьком голови фракції Блоку Черновецького

Зловмисник, який вчора утримував в заручницях двох дівчат, виявився дядьком лідера фракції Блока Черновецького в Київраді Дениса Комарницького, пише КоммерсантЪ-Украина.

Як повідомлялося, вчора в Шевченківському районі Києва відбулося захоплення заручників. 49-річний Ігор Кирієнко силою утримував в квартирі двох дівчат - студентку університету культури і продавщицю.

Старенька, що проживає поверхом нижче, розповіла, що Ігор - кошмар їхньої вулиці.

"Раніше він був нормальним, працював лікарем-рентгенологом, але потім став алкоголіком і наркоманом. І тепер ось життя не дає: горланить по ночах, ходить по двору голий. Це квартира його матері, свою він здає і на це живе. Ще є сестра, яка намагається допомагати йому, але і їй він вже, здається, набрид", поскаржилася сусідка.

"Заберіть надовго, а то його часто відвозять, але потім син його сестри Маріани з Київради завжди його повертає", додала сусідка зловмисника.

Як вдалося з"ясувати Ъ-Украина, племінником Ігоря Кирієнко, про якого говорила його сусідка, є голова фракції блоку Леоніда Черновецького в Київраді Денис Комарницький

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, що захопив двох дівчат, виявився дядьком голови фракції Блоку Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі