четвер, 17 травня 2007 09:02

Чоловік порубав "в капусту" голову коханця дружини

У Херсонській області стався трагічний випадок. У багатодітній сім"ї, захворів туберкульозом батько, і ліг на лікування в диспансер. Дружина вирішила не чекати чоловіка і привела додому коханця. Коли глава сімейства після лікування з"явився додому, застав коханця в ліжку і ввічливо попросив його покинути квартиру. У відповідь новоявлений коханець накинувся з кулаками, за що і поплатився.

За словами обдуреного чоловіка, до зради дружини він віднісся "по-філософськи", навіть познайомився із своїм суперником.

- Чоловік дуже сильно побив господаря квартири, а після цього спокійно ліг спати, - відзначив старший слідчий прокуратури Білозерського району Олександр Мочан. Щоб помститися "нахабі", скривджений чоловік узяв на кухні сокиру і вдарив коханця дружини кілька разів по голові.

Від отриманих травм жертва померла на місці. Пізніше судмедексперти нарахували на голові загиблого сімнадцять рубаних ран. Як відзначили слідчі, сусіди чули крики про допомогу, але викликати міліцію не стали. Сварки в цій квартирі ніколи не втихають, передає Фраза.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік порубав "в капусту" голову коханця дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі