пʼятниця, 07 березня 2008 10:46

Чоловік після сварки з дружиною викинув з балкона дітей і зістрибнув сам

У Алтайському краю чоловік скинув власних дітей з балкона дев"ятого поверху, після чого стрибнув услід. Мотивом відчайдушного вчинку стала сварка з дружиною.

В результаті падіння з великої висоти чоловік і його старша дочка померли, а друга дитина знаходиться в реанімації.

Трагедія відбулася в 6:25 ранку п"ятниці в одному з дев"ятиповерхових будинків міста Белокуріха. За попередніми даними, господар квартири після сварки з дружиною "вивів на балкон двох своїх дочок і по черзі скинув їх вниз", пояснили в прокуратурі. Після цього дітовбивця викинувся сам.

В результаті падіння з висоти дев"ятого поверху 11-річна дівчинка і її батько померли в лікарні, а її трирічна сестричка вижила і лежить в реанімації. У дівчинки зламана ключиця і є перелом третього грудного хребця.

Перевірку обставин події веде Белокуріхинський міжрайонний слідчий відділ при краєвій прокуратурі.

Відзначимо, що останній раз схожий випадок відбувався в Москві на початку осені 2007 року. Тоді батько, що знаходився в стані алкогольного сп"яніння, після сварки викинув з вікна свою півтораоднорічну дочку. Правда, міліціонери встигли врятувати дитину, зловивши її за допомогою покривала, повідомляє Amic.ru.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік після сварки з дружиною викинув з балкона дітей і зістрибнув сам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі