Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 10:09

Чоловік після розлучення убив своїх дітей і наклав на себе руки (ФОТО)

В Британії в місті Саутгемптон чоловік задушив двох своїх малолітніх дітей, після чого повісився. Це був перший спільний вихідний батька зі своїми дочками після розлучення. До цього йому не дозволялося з ними бачитися, пише Newsru.com.

32-річний Девід Кесс убив своїх дочок, одного і трьох років народження, а потім покінчив життя самогубством. Все це він зробив в помсту за недавнє розлучення з дружиною.

Тіла всіх трьох загиблих були виявлені поліцейськими в одному з гаражів автомобільної компанії, де Девід Кесс працював протягом останніх чотирьох років. Тут же він і жив з недавніх пір.

Незадовго до вбивства колеги Девіда Кесса звернули увагу на те, що чоловік знаходився в стані глибокої депресії. Для всіх було очевидно, що він дуже важко переживав своє розлучення.

Звільняючись з роботи в минулу п"ятницю, Кесс повідомив свого начальника про якийсь план. "Тоді я сказав йому, щоб він був обережний і не натворив дурниць", - розповідає його бос Джон Мартін.

Після розлучення чоловік не раз погрожував своїй колишній дружині розправою з дітьми. Остання аналогічна телефонна розмова між ними відбулася за кілька хвилин перед вбивством.

Тим часом, друзі загиблого до цих пір знаходяться в стані шоку. За словами друга Кесса, Пола Тімберлейка він знав про сімейні проблеми Кесса, але до цих пір приголомшений тим, що трапилося." Неможливо уявити, що це міг зробити Кесс. Він був дуже хорошою людиною. Прагнув зробити послугу чим міг і дуже любив своїх дітей" - розповів він поліції - Я бачив його два тижні тому, і він був в прекрасному настрої", -добавіл він.

Зараз місце злочину оточене. Ведеться розслідування.

Відзначимо, що сімейні негаразди і конфлікти між подружжям все частіше закінчуються вбивством їх рідних дітей.

Так несподіваним відкриттям закінчилося розслідування пожежі в особняку англійського мільйонера Крістофера Фостера.

Усередині напівзгорілого будинку мільйонера нафтового магната нишпорки виявили тіло його дружини Джілл із слідами насильницької смерті. За висновком судмедекспертів, жінка померла від вогнепального поранення в голову. Недалеко від убитої криміналісти знайшли труп чоловіка, поряд з яким лежала рушниця, що належала мільйонерові Фостеру. Незабаром було знайдено тіло його 15-річної дочки Крісті.

За однією з версій, нафтовий магнат сам застрелив свою дружину і дочку, оскільки вліз в борги, що обчислюються багатьма сотнями тисяч доларів. Потім Фостер нібито підпалив будинок і застрелився. Розглядалася і інша версія: з Фостером і його сім"єю розправився партнер по бізнесу, якому мільйонер не віддавав борг. Втім, колишній директор компанії UlvaLtd, що належала Фостеру, Теренс Бейнс, відклав це припущення як маловірогідне.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік після розлучення убив своїх дітей і наклав на себе руки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути