пʼятниця, 27 лютого 2009 20:22

Чоловік підпалив себе в центрі Лондона

Чоловік підпалив себе в центрі Лондона
Невідомий чоловік здійснив в п"ятницю на Парламентській площі навпроти будівлі найвищого законодавчого органу Сполученого Королівства спробу самоспалення. Про це повідомив офіційний представник столичної поліції. За його словами, інцидент стався в самому центрі Лондона близько 16:00 місцевого часу, і охоронці порядку почали розслідування обставин події.

Як відзначив представник Скотленд-Ярду, не можна з упевненістю сказати, чи був цей екстремальний крок акцією протесту. За даними представників лондонської "швидкої допомоги", на місце події прибули дві спецмашини. На одній з них постраждалий доставлений в лікарню на півдні британської столиці.

Парламентська площа - популярне місце висловлювання протесту з приводу подій в гарячих точках планети. Тривалий час тут виступали противники війни в Іраку. Останнім часом на площі активізувалися протестуючі проти бойових дій армії Шрі-Ланки стосовно етнічних тамілів на півночі цієї острівної держави в Південній Азії.

За матеріалами Вести, Известия

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив себе в центрі Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі