понеділок, 21 травня 2007 15:56

Чоловік обстріляв з пістолету міліцейську опергруппу

20 травня близько 21 години в чергову частину Козелецкого райвідділу міліції звернувся 28-річний чоловік, який тимчасово живе в селі Чемер Козелецкого району, - найближчого до кордону Чернігівської та Київської областей. Він повідомив, що на центральній вулиці села якийсь незнайомець погрожував йому фізичною розправою, маючи як неспростовний "аргумент" заряджену мисливську рушницю.

До місця події (а це близько 20 км. від райцентру) негайно була направлена належним чином споряджена і проінструктована слідчо-оперативна група міліції, до складу якої входили слідчий, два дільничні інспектори і міліціонер-водій.

На місці події правоохоронці зустрілися із заявником і дізналися від нього, що перший конфлікт між ним і загадковим стрільцем виник ще вдень. Заявник разом з своїм земляком (обидва є вихідцями з Житомирщини) близько 14 годин відправилися відпочивати в ліс. Там вони посварилися з (як їм здавалося) місцевими жителями: не змогли поділити прихильність дівчини. Незнайомці побили обидвох відпочиваючих, після чого конфлікт нібито утихнув.

Проте, після повернення в Чемер заявник і його товариш знову зустріли біля магазина в центрі сіла ту ж компанію - чоловіків і жінку. Сварка спалахнула з новою силою. Під час її один з незнайомців став погрожувати друзям якимсь предметом, ззовні схожим на мисливську рушницю. Щоб не сумнівалися, що це рушниця, чоловік, за словами заявника, здійснив декілька пострілів у бік ворогів. Чекати, поки він поцілить, заявник і його земляк не стали, а стрибнули в свій "Фольксваген" і втекли з місця події. Після того, власне, чоловік і подзвонив по телефону в міліцію.

Діалог заявника і його товариша з правоохоронцями, які намагались встановити і зафіксувати деталі події, був перерваний появою незнайомого чоловіка. У ньому потерпілі впізнали того самого стрільця. Коли чоловік наблизився, стало зрозуміло, що він і тепер не з порожніми руками: на рівні грудей він тримав предмет, схожий на пістолет. Він став погрожувати застосуванням зброї. У відповідь працівники міліції представилися і наказали невідомому покласти зброю на землю. Замість того, щоб підкорятися законній вимозі міліції, чоловік почав стріляти, унаслідок чого міліціонер-водій оперативної групи отримав серйозні вогнепальні поранення, повідомляє Главред.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік обстріляв з пістолету міліцейську опергруппу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі