понеділок, 05 березня 2007 09:42

Чоловік Королеви Великої Британії може постати перед судом

Герцог Единбурзький, чоловік британської королеви, може стати фігурантом у справі про загибель принцеси Діани і з"явитися перед судом присяжних. Не виключено, що 85-річному герцогу "доведеться наймати адвокатів, щоб захистити себе від звинувачення в розробці плану, що привів до смерті Діани", пише газета Observer.

Стосунки між чоловіком глави британської корони і покійною принцесою не склалися, і Діана саркастично іменувала адресовані їй листи герцога Единбурзького "королівськими коштовностями", виходячи з їх "змісту підбурювання".

Слідча комісія, очолювана екс-главою Скотланд- ярду лордом Стівенсом, прийшла до висновку, що загибель принцеси Діани і Доді аль-Файеда в паризькій автокатастрофі 1997 року була нещасним випадком.

Проте батько Доді, єгипетський мільярдер Мухаммед аль-Файед, наполягає на версії вбивства свого сина британськими спецслужбами. В п"ятницю Високий суд Лондона пішов назустріч аль-Файеду і ухвалив рішення про те, що судовий процес у даній справі пройде за участю журі присяжних, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Королеви Великої Британії може постати перед судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі