середа, 14 травня 2008 14:46

Чоловік бензопилою зарізав кривдника своєї тещі

На Львівщині розігралася трагедія, схожа за сценарієм із американським фільмом жахів. Зять посварився з тестем, а потім вбив його бензопилою. Проте тіла убитого сховати не встиг. За кілька годин після злочину його затримали працівники міліції.

Село Верещиця. На травневі свята Віктор відзначав свій день народження. 28-річчя чоловік святкував в колі сім"ї – з громадянською дружиною, тестем та тещею. Вже під вечір до товариства приєдналися й інші гості.

Гулянка поступово переросла у гучну пиятику. І тут теща Віктора почала жалітися зятю на чоловіка. Згадувати всі його образи та кривди. Розігрітий алкоголем та надмірним почуттям справедливості Віктор вирішив помститися за кривду. Взяв бензопилу і зайшов до тестя в кімнату.

Руслан Домніцак, начальник Яворівського РВ ГУ МВСУ у Львівській області: "Дана особа в той момент, коли зять прийшов в кімнату, лежав на ліжку. Зять завів бензопилу, і спочатку, так як він пояснював під час допиту, хотів злякати дану особу, завів бензопилу, наніс удар бензопилою по спинці ліжка, яке було дерев`яне, в результаті чого бензопилою були перепиляні самі перила даного ліжка".

Чоловік злякався оскаженілого зятя та й впав на підлогу. Це були останні секунди його життя.

Руслан Домніцак, начальник Яворівського РВ ГУ МВСУ у Львівській області: "Наніс удар бензопилою по голові. Потерпіла особа підставила руку, в результаті чого палець на руці, якою він захищався, бензопилою було перерізано, і скользнувший удар бензопилою прийшовся в область чола. Невідомо з яких причин, але бензопила заглухла".

Проте Віктор ще не відчув всієї насолоди помсти, тому почав добивати нещасного ногами. Коли втомився, взяв до рук лопату. Вже нею наносив чоловіку останні удари. Згодом всі гості та родина прийшли подивитися, як почувається кривдник жінки. Чоловік був вже мертвим. Його так і залишили посеред кімнати. А самі в той час змивали сліди крові з підлоги та зі знарядь убивства.

Забризканий кров"ю одяг убивці спалили за хатою. Що робити з тілом, мали вирішити вже зранку. Гості розійшлися, господарі полягали спати.

Проте розбудили їх вже працівники міліції. Тіло вбитого помітив колишній чоловік господині, який того ранку повертався з нічного чергування.

Працівники міліції опитали всіх присутніх на кривавому святкуванні. І хоча сам убивця відхрещувався від скоєного, всі докази та свідчення гостей були не на його користь. Зрештою чоловік розповів про злочин. Проте й досі переконує всіх, що не мав наміру вбивати, а лише налякати кривдника тещі, яка часто жалілась на чоловіка, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік бензопилою зарізав кривдника своєї тещі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі