пʼятниця, 14 грудня 2007 13:48

Чоловічий журнал роздягнув "фабриканток" (ФОТО)

Перш ніж роз"їхатися по домівках після фіналу "Фабрики зірок-7", дівчата з проекту взяли участь у еротичній фотосесії для чоловічого журналу MAXIM.

Довго умовляти на цю авантюру дівчат не довелося. Їм пообіцяли, що всі їх інтимні місця будуть ретельно прикриті, повідомляє газета  "Твой день".

"Я б хотіла, щоб чоловіки подивилися на мене з іншого боку, - зізналася Корнелія Манго. - Я умію не тільки стрибати по сцені, а й можу бути сексуальною і привабливою!"

Під час зйомок несподівано виникли проблеми з Дакотою. Виявилось, що у дівчини третій розмір грудей. "На мене наділи купальник, на три розміри менше. І коли я нахилялася, то у мене все звідусіль вивалювалося", - розповіла вона. Альтернативу купальнику знайшли дуже швидко. На дівчину наділи топік з діркою на грудях і шортики.

Найскладніше було переможниці "Фабрики" Насті Приходько. У дівчини під час зйомок піднялася висока температура. Вона єдина з дівчат зважилася оголити груди, ледве прикривши її сіточкою.

А Катя Ципіна сказала: "У житті у мене імідж такої недоступної дівчини. А в журналі я з"явлюся практично негліже. Всі будуть у шоці!".

Зараз ви читаєте новину «Чоловічий журнал роздягнув "фабриканток" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі