вівторок, 04 грудня 2007 16:20

Чоловіча сексуальність залежить від групи крові

Чоловіча сексуальність залежить від групи крові
Учені встановили, що в житті людей кров грає набагато значнішу роль, ніж прийнято зазвичай вважати. Вона не тільки розвозить по організму корисні речовини, але і впливає на наші відчуття, на характер і манери, а сумісні дослідження психологів і гематологів стверджують, що від групи крові залежить поведінка людини у відносинах з представниками протилежної статі.

Чоловіки з першою групою крові поводяться як самці. Вони звикли отримувати все і відразу. Якщо пані не виявляє готовності негайно стрибнути до першогрупника в ліжко, він починає "полювання" і не заспокоїться до тих пір, поки "не зажене дичину". А ось боязке "так", навпаки, може сильно охолодити запал. І вже точно не варто вигукувати "я твоя навіки!" - піде і навіть не озирнеться. Говорять, думки про секс приходять в голову таким чоловікам не рідше шести разів на хвилину.

Друга група крові робить людей терплячими, спокійними, але коли вони залишаються віч-на-віч з "великою любов"ю", другогрупників сковує боязкість. Чоловік з другою групою крові нескінченно водитиме обраницю в кіно, виконувати будь-які витребеньки коханої, підсовувати їй тайком цукерочки, злегка торкатиметься її коліна в кінотеатрі. Юні діви вважають кавалерів з "другорядною" кров"ю нудними, а ось старшим жінкам вони подобаються.

Мужчина-третьогрупник нікого не завойовує, йому просто подобається подобатися, призначати побачення, невимушено базікати. Він уміє отримувати задоволення і "тусуватися". Секс для нього вид приємного дозвілля, який ні до чого не зобов"язує. Відмову він теж переносить легко: ні так ні, поговоримо про погоду. Увага, пані! Майже 40% американських мільйонерів - це чоловіки з третьою групою крові.

Чоловіки з четвертою групою крові постійно страждають від душевних розладів, сумнівів і нерішучості. Вони володіють талантом чарувати до непритомності, не докладаючи зусиль. Але як тільки четверогрупник сам закохується, йому доводиться не солодко. Пристрасті киплять, логіка відкинута. Сильне почуття для таких людей - це засіб позбутися суперечностей і стати цілісним, знайти свою справжню натуру. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіча сексуальність залежить від групи крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі