вівторок, 17 липня 2007 16:53

Члени "Батьківщини" пікетують офіс БЮТ у Києві

Близько сорока членів Білоцерківської міської організації партії "Батьківщина" пікетують центральний офіс БЮТ у Києві. Пікетувальники хочуть, щоб керівництво блоку перевірило правомірність дій глави білоцерківської "Батьківщини" Віктора Росохи/

За словами глави депутатської групи "Справедливість" Миколи Запашнюка, "глава міської організації партії "Батьківщина" Віктор Росоха підірвав довіру і до себе особисто, і до політичної сили в цілому".

Учасники пікету пред"являють звинувачення Рососі в узурпації влади і диктаторських методах управління, а також у застосуванні фізичної сили до своїх опонентів.

Як розповів один з організаторів пікету, глава Білоцерківської міської організації "Батьківщина" в 2003 – 2005 роках Іван Манич, 10 липня на загальноміському зборі "Батьківщини" за командою Росохи його зняли з трибуни і побили. "Я хотів піддати критиці виступ Росохи, а він віддав наказ своїм охоронцям силою стягнути мене з трибуни. Мене скинули звідти, в результаті я отримав струс головного мозку і інші травми", - говорить Манич.

За словами депутата від БЮТ білоцерківської міської ради Сергія Скляренка, методи керівництва Росохи приводять до порушення міською радою процедури прийняття рішень, недотримання регламенту, що приводить до прийняття незаконних рішень сесії.

Учасники пікету передали в центральний офіс БЮТ заяву на ім"я Юлії Тимошенко з проханням втрутитися в ситуацію, а також копію медичної довідки про побиття Івана Манича, передає proUA.
Зараз ви читаєте новину «Члени "Батьківщини" пікетують офіс БЮТ у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі