вівторок, 11 грудня 2007 15:12

Число жертв двох терактів в Алжирі збільшилося до 52 людей

Число жертв двох терактів в столиці Алжиру збільшилося до 52 чоловік, повідомляє AFP. За даними Associated Press, загинули 45 людей.

Одна з атак була направлена на офіс агентства ООН у справах біженців. Підрахунок жертв і постраждалих продовжується.

Повідомляється також, що два вибухи відбулися з інтервалом приблизно в десять хвилин близько 9:30 за місцевим часом. Передбачається, що поблизу агентства ООН спрацював вибуховий пристрій, захований в машині.

Раніше повідомлялося, що поблизу Верховного суду Алжиру вибухнув шкільний автобус, проте, за останніми даними, пасажири автобуса лише постраждали від вибуху. Жодна з терористичних організацій поки не узяла на себе відповідальність за інцидент.

Останні терористичні атаки в Алжирі відбулися у вересні 2007 року. Шостого числа, під час візиту президента країни Абделазіза Бутефлікі в місто Батна на сході країни, стався вибух, в результаті якого загинули 22 людини. Двома днями пізніше терорист-смертник підірвав себе на території казарм берегової охорони в місті Делліс. Загинуло 28 людей, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Число жертв двох терактів в Алжирі збільшилося до 52 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі