неділя, 27 липня 2008 10:34

Число загиблих від вибухів у Індії зросло до 38

Число загиблих в результаті серії терактів, що сталися в індійському місті Ахмедабад в суботу, досягло 38 чоловік, передає агентство FrancePresse.

Як повідомили в місцевій поліції, протягом ночі дев"ять чоловік померли в лікарнях від поранень. Всього в Ахмедабаді відбулося не менше 16 вибухів, постраждали більше 100 чоловік.

Нагадаємо, перший вибух прозвучав близько 18:30 суботи за місцевим часом (17:00 по московському), потім вибухові пристрої спрацьовували в різних частинах міста впродовж майже 40 хвилин, причому дві бомби вибухнули у лікарні, куди почали доставляти перших постраждалих.

Відповідальність за суботні теракти на заході Індії узяло на себе угрупування під назвою "Індійські моджахеди", додає агентство AssociatedPress. Про цю організацію нічого не було відомо до травня 2008 року, коли вона призналася в причетності до вибухів в Джайпурі, в результаті яких загинули більше 60 чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Число загиблих від вибухів у Індії зросло до 38». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі