середа, 13 січня 2021 22:08

Чиновнику Укрзалізниці оголосили про підозру в заподіянні держзбитків

Чиновнику Укрзалізниці оголосили про підозру в заподіянні держзбитків
Один з підрозділів Укрзалізниці закупив рейкові клеми неналежної якості. Фото: Facebook

Керівнику одного з департаментів Укрзалізниці оголосили підозру в заподіянні державі збитків на 7 млн грн.

Поставлена ​​продукція не відповідала стандартам ДСТУ і не могла бути використана за призначенням. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Так, за фактично поставлений металобрухт замість нових рейкових клем на рахунки товариства було переведено більше 8 млн грн.

До закупівлі продукції причетний керівник департаменту підприємства. Йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) ККУ.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 нмдг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівництво військової частини піймали на мільйонних махінаціях

Регіональні філії Південно-Західна, Енергозбут і департамент електрифікації та електропостачання завдали Укрзалізниці збитків на 8,5 млн грн. Правопорушення виявили працівники апарату директора економічної та інформаційної безпеки Укрзалізниці під час службової перевірки.

Зараз ви читаєте новину «Чиновнику Укрзалізниці оголосили про підозру в заподіянні держзбитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі