понеділок, 20 серпня 2018 18:14

Чиновник незаконно продав понад 100 державних автомобілів

Чиновник незаконно продав понад 100 державних автомобілів
Керівника благодійного фонду судять за незаконний продаж авто. Фото: Nation

В Сумській області керівника Благодійного фонду соціального захисту звинувачують у незаконній реалізації понад 100 автомобілів, призначених для малозабезпечених.

Із 123 автомобілів чиновник поставив на облік у благодійному фонді тільки 14 машин, повідомляє прес-центр судової влади України.

"Під час слідства встановлено, що благодійному фонду Соцінвест безкоштовно надано для використання у благодійних цілях 123 транспортних засоби, які були конфісковані державою і не реалізовані", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жадність згубила: слідчий вимагав у злодія хабар

Обвинувачений реалізував понад 100 автомобілів як запчастини, не сплативши при цьому обов'язкових платежів у бюджет. Сума збитку оцінюється в 1,66 млн гривень.

Розгляд справи незаконних дій чиновника був призначений на сьогодні, 20 серпня, однак у зв'язку з неявкою адвоката його відклали на 31 серпня.

На хабарі затримали головного спеціаліста - державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції в Київській області. Його арештували на хабарі 12 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник незаконно продав понад 100 державних автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі