пʼятниця, 26 лютого 2010 15:09

Чиновник із Полтавщини "погорів" на хабарі у 200 тисяч

Чиновник із Полтавщини "погорів" на хабарі у 200 тисяч
У Пирятинському районі "на гарячому" затримали 48-річного чиновника, який вимагав хабар у 28-річного підрядника місцевої будівельної компанії. Він погрожував, що нові будинки ніколи не введуть в експлуатацію, доки підрядник не заплатить 200 тисяч гривень.

"Мені увірвався терпець! Грошей немає, все вклав у будівництво", - скаржився у міліції потерпілий.

Зустріч із чиновником призначили у недобудованому будинку. Робочих того дня звільнили, а їхні спецівки одягнули полтавські міліціонери. Хабарника затримали у момент передачі грошей.

Нині чиновник знаходиться на підписці про невиїзд. Йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

Нещодавно затримали на хабарі мера міста Винники біля Львова Теодора Гудзяка та помічника одного із депутатів Винниківської міськради.

За інформацією правоохоронців, загальна сума хабара, яку хотів отримати мер Винник за виділення земельної ділянки, становить близько $40 тисяч.

На початку лютого у Тальному на Черкащині, біля будинків райдержадміністрації й міської ради працівники СБУ затримали інспектора ДАІ Леоніда Заграничного. Даішника заарештували під час отримання 500 гривень хабара за повернення водійського посвідчення.

Раніше оперативники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили заступника мера однієї з міськрад Луганської обл., який вимагав і одержав 500 грн. від місцевого жителя за надання йому в оренду нежилого приміщення, яке знаходиться в комунальній власності цієї міськради.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник із Полтавщини "погорів" на хабарі у 200 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі