субота, 16 червня 2007 17:27

Ціни на житло бізнес-класу в Києві виростуть на 20-25%

Зростання цін на житло бізнес-класу в Києві в 2007 році складе 20-25%, прогнозує заступник директора компанії "Українська Торгова Гільдія" (УТГ, Київ) Віталій Бойко.

"Житло бізнес-класу (у 2007 році) дорожчатиме, як мінімум, на 20-25%", - сказав він.

На думку експерта, в Києві на сьогоднішній день практично не сформований сегмент бізнес- і преміум-класу.

"У нас ще практично немає будинків бізнес-класу. Немає сегменту "преміум" житла, воно з"являтиметься і так як це будуть практично перші об"єкти, вони напружуватимуть на себе ціни", - сказав він.

За прогнозами Бойко, ціни на житло економ-класу в поточному році знижуватися не будуть, проте можливе зниження темпів зростання цін.

Замдиректора компанії також відзначив, що ціни на "хрущовки" в столиці досягли свого максимуму і надалі можлива їх стагнація з подальшим зниженням.

"Ціна на "хрущовки" вже гранична, вони не можуть стільки коштувати. Вони (ціни) будуть стагнувати, а далі - дешевшати. В цілому ринок старого житлового фонду навіть дешевшатиме", - вважає бойко, пише Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Ціни на житло бізнес-класу в Києві виростуть на 20-25%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі