пʼятниця, 31 серпня 2007 09:27

Чим Тимошенко у школі відрізнялася від інших учнів - спогади вчителів (ФОТО)

Вчителям дніпропетровської школи N 75 Юлечка Грігян (нині лідерка БЮТ Юлія Тимошенко) запам`яталася як редактор шкільної стінгазети, активна учасниця шкільного самоврядування і лідер класу. А колишнім однокласницям – як власниця найкрасивішої в школі шкільної форми.

Директор школи Лариса Іванівна Жмако розповіла Сегодня, що школярка Юлія однаково легко засвоювала математику і військово-стройову підготовку, писала твори з літератури і збирала автомат Калашникова за встановлені 45 секунд. "Вона була допитливою дитиною, і не боялася ставити питання вчителям, іноді навіть перетворюючи уроки на диспути, - продовжує директор школи, - і цим Юлечка помітно відрізнялася від інших дітей".

Колишня однокласниця Ірина Федорова розповіла, що у десятикласниці Юлі в школі була найкрасивіша шкільна форма. "Тоді всі шкільні плаття були на один фасон – коричневі, до коліна. Але у Юлі плаття було подовжене з дуже красивими складками – бантовками і фартух з крильцями. Ми їй навіть заздрили"...

Однокласник Юлії Володимирівни - Андрій Борисенко, що сидів з нею за однією партою, мрійно посміхається, згадуючи шкільне дитинство. "Вона подобалася багатьом хлопчикам з нашого класу, але перевагу не віддавала нікому. Я пам`ятаю, що ми навіть билися за право проводити її додому".

Зараз ви читаєте новину «Чим Тимошенко у школі відрізнялася від інших учнів - спогади вчителів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі