четвер, 27 вересня 2018 08:35

Чим потішить погода наприкінці робочого тижня

Чим потішить погода наприкінці робочого тижня
27 вересня буде хмарно з проясненнями, прохолодно та переважно без опадів. У кількох областях вранці місцями невеликий дощ. Фото - Суспільний кореспондент

Сьогодні, 27 вересня, в Україні були заморозки.

Підморозило вночі у східних, південних та центральних областях на поверхні ґрунту. У Карпатах, на Донеччині та Луганщині місцями і в повітрі були заморозки 0-3°С.

Удень буде переважно без опадів, лише на Волині, Львівщині, Рівненщині та в північних областях уранці місцями невеликий дощ. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с, удень на заході країни окремі пориви 15-18 м/с. Температура вдень 11-16 градусів тепла, у південній частині до 18 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Початок жовтня буде теплий

У Києві - хмарно з проясненнями. Уранці місцями невеликий дощ, удень без опадів. Вітер переважно західний, 7-12 м/с. Температура 12-14 градусів тепла.

У Хмельницькій, Вінницькій, Донецькій, більшості районів Черкаської, Одеської, Херсонської та Запорізької областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Європу та Україну взимку накриють антициклони, які будуть змінюватися буранами й арктичними морозами. Така погода прийде вже наприкінці листопада. Це станеться через настання періоду зниження сонячної активності й зміни напрямку потоків повітряних мас.

Зараз ви читаєте новину «Чим потішить погода наприкінці робочого тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі