субота, 17 травня 2008 11:49

Чим дивуватимуть Євробачення Ані Лорак та Діма Білан

Чим дивуватимуть Євробачення Ані Лорак та Діма Білан
"Євробачення-2008", фінал якого відбудеться 24 травня в Бєлграді (Сербія), диктує моду на яскраві номери. Більшість учасників цього року підготували не просто виступи, а супершоу.

Представниця від України Ані Лорак, яка виступить в півфіналі 20 травня, довго приховувала свій номер, відточуючи хореографію в промотурі. Повністю готовий виступ Кароліна продемонструвала на першій репетиції вже в Бєлграді. Як з"ясувалося, глядачі побачать на сцені дзеркальну шафу, з якої виплигуватимуть заховані там танцюристи. На закінчення пісні Кароліна сама забереться на цю шафу і почне завзято пританцьовувати. Номер нашої Кароліни оглядачі конкурсу вже назвали одним з найсильніших на цьому "Євробаченні".

Прямий конкурент нашої Ані зі слів експертів - росіянин Діма Білан. Правда, він виступить в півфіналі на два дні пізніше за українку і інших слов"янських представників. А за правилами в півфіналі голосують тільки жителі країн, що брали участь в конкурсі цього дня. Тобто українці за Білана проголосувати не зможуть.

Зате Діма просто приголомшив всіх на репетиції свого номера. По-перше, він виконає свою пісню в супроводі двічі переможця Всесвітнього конкурсу скрипалів Едвіна Мартона. А в "подтанцовці" у Білана виписувати па на катку з сухого льоду (!) буде олімпійський чемпіон - фігурист Євгеній Плющенко. Сам співак виконає пісню, катаючись над сценою на пневмоліфті. Західна преса вже встигла охрестити команду Білана "трьома мушкетерами", а букмекери, побачивши номер, підвищують ставки на росіянина.

Непогані шанси і у співачки Діани Гурцкая, яка виступить від Грузії з піснею про мир у всьому світі PeaceWillCome. З чуток, Діану протегує сама Примадонна, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Чим дивуватимуть Євробачення Ані Лорак та Діма Білан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі