понеділок, 21 січня 2008 09:42

Чилієць прокинувся на своїх похоронах

Немолодого чилійця з села Ангол поховали живцем. Феліберто Карраско, якому на момент "смерті" був 81 рік, прокинувся під час поховання на очах у своїх невтішних родичів.

Похорони живого чилійця сталися через надмірну розторопність його рідних. Родичі Феліберто Карраско, виявивши його без свідомості, вирішили, що старий помер. Замість того, щоб викликати лікаря, вони відразу звернулися у похоронне агентство.

Повсталий з мертвих чилієць був здивований своїм пробудженням. При цьому він не скаржився на самопочуття і попросив склянку  води. У свою чергу, пробудження Карраско стало справжнім шоком для його рідних, зокрема, племінник "покійного" заявив, що спочатку не міг повірити в те, що сталося, а потім, розплакавшись, побіг діставати дядька з труни.

Місцеве радіо вийшло в ефір з повідомленням про те, що новина про кончину Феліберто Карраско була "передчасною", повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Чилієць прокинувся на своїх похоронах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі