вівторок, 13 травня 2008 18:23

Циклон в Мьянмі забрав життя більше 34 тис людей

Число загиблих в Мьянмі в результаті урагану "Наргиз" досягло, за останніми даними, 34 тисяч 273 чоловік, 27 тисяч 838 чоловік вважаються зниклими без вісти, повідомляє державне телебачення країни.

Раніше влада називала цифру в 31 тисяча 938 загиблих.

Власті Мьянми ввели режим надзвичайного стану в п"яти областях країни, найбільш постраждалих від циклону. Від розгулу стихії постраждало найкрупніше місто країни - Янгон. Велика його частина залишилася без електрики, вулиці завалені сміттям і уламками дерев, порушений телефонний зв"язок, перерваний доступ в інтернет. Пориви вітру досягали швидкості в 190 кілометрів на годину. Повені відбулися у ряді крупних населених пунктів.

ООН, уряди і добродійні організації низки країн світу вже зробили заходи по наданню гуманітарної допомоги Мьянме, керівництво якої погодилося прийняти через структури ООН допомогу міжнародного співтовариства, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Циклон в Мьянмі забрав життя більше 34 тис людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі